Programação

Informamos que a programação abaixo está em processo de elaboração, portanto, sujeita a alterações.

MESA REDONDA
 23 DE OUTUBRO
13h00 às 14h30 - 23 de outubro
MR 16 - Mesa Redonda - Sala 02
Tema: Micotoxinas
Área: Micotoxinas
A) Talking about fungi and mycotoxins in cured meat products: quality and safety aspects.
Palestrante A: Giancarlo Perrone (Istituto Scienze delle Produzioni Alimentari)
B) Investigation of the human mycobolome through uniting large-scale epidemiological and mechanistic designs
Palestrante B: Marthe De Boevre (Ghent University, Belgium)
C) Impacts of climate change on toxigenic moulds and mycotoxin contamination of food commodities
Palestrante C: Naresh Magan (Cranfield University)
 
CONFERÊNCIA
14h30 às 15h30 - 23 de outubro
CF 14 - Conferência - Sala 02
Tema: Mycotoxin migration in food
Palestrante: Monika Coton (University of Brest)
Área: Micotoxinas